Registrul agricol pentru 2015-2019: cum arată noile formulare

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Ministerul Agriculturii a lansat în dezbatere publică un proiect de hotărâre de Guvern privind crearea registrului agricol pentru perioada 2015-2019.

Formularele registrului agricol, gestionat atât pe suport hârtie, cât si în format electronic, vor fi standardizate. Cheltuielile privind tipărirea și difuzarea registrelor agricole, precum și cele privind gestionarea registrului agricol în format electronic vor fi suportate din bugetele locale ale comunelor, orașelor, municipiilor și sectoarelor municipiului București, după caz.

În termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a hotărârii, prin ordin comun al ministrului agriculturii ți dezvoltării rurale, al ministrului dezvoltării regionale și administrației publice, al ministrului afacerilor interne, al ministrului finanțelor publice și al președintelui Institutului Național de Statistică se vor aproba normele tehnice de completare a registrului agricol.

Registrele agricole pentru perioada 2015-2019, potrivit formularelor aprobate prin această hotărâre, se vor întocmi începând cu data intrării în vigoare a actului normative.

 

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE