Regal culinar la a doua editie a Fete de la Gastronomie

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Cea de-a doua editie a Fete de la Gastronomie, o serie de evenimente care celebreaza gastronomia franceza, va fi organizata in perioada 24-28 septembrie, la Bucuresti, de catre Ambasada Frantei in Romania, Camera de Comert si Industrie Franceza in Romania, Institutul Francez din Romania si Business France alaturi de partenerii lor.

Treizeci si unu de restaurante, hoteluri, wine bars, patiserii, hypermarketuri si o librarie sarbatoresc gastronomia in perioada 25-28 septembrie prin brunch-uri frantuzesti, degustari de vin, ateliere de oenologie, oferte la produsele frantuzesti in lanturile de retail, meniuri personalizate in restaurante.

Institutul Francez din Romania isi va deschide portile sambata, 27 septembrie, si va propune activitati interactive pentru copii si degustari de produse cu specific frantuzesc.

Un show culinar special la care vor participa mai multi chefi romani, dar si invitatul special Simone Zanoni va avea loc la Metro Gastronomy Competence Center, joi 24 septembrie de la ora 09.00.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE