Reduceri de preț la achiziția de furaje, pentru fermierii parteneri ai FrieslandCampina

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

FrieslandCampina România extinde sprijinirea fermierilor din Ardeal cu două beneficii pentru fermele partenere: cardul de reducere pentru achiziția de furaje și oferte speciale pentru achiziția de material seminal pentru bovine.

Cardul de reducere pentru achiziția de furaje le acordă fermierilor parteneri ai FrieslandCampina România 10% reducere la achiziția de furaje pentru diferite categorii de rumegătoare, de la Cargill Nutriție Animală, furnizorul internațional de produse și servicii agricole. Cardul cobranded emis de cele două companii este primul de acest gen de pe piața românească. Această facilitate reflectă angajamentul pe termen lung al FrieslandCampina România față de fermierii din Ardeal.

Totodată, până la finalul lunii septembrie, fermierii parteneri ai FrieslandCampina România beneficiază de un pachet promoțional la achiziția de material seminal de la una dintre cele mai mari companii producătoare de genetică bovină din lume, CRV Holding. În funcție de categoria de produs seminal aleasă, reducerea de preț poate ajunge până la 70%.

Prin facilitarea accesului la furaje și material seminal de calitate care să garanteze un fond biologic bun pentru producția de lapte, FrieslandCampina România vine în sprijinul nevoilor fermierilor cu care colaborează.

CRV Holding este o companie multinațională ce își desfășoară activitatea în domeniul ameliorării bovinelor. Compania operează cu ferme de selecție și programe de amliorare proprii în Olanda, Belgia, Brazilia, Noua Zeelandă, Republica Cehă, Luxemburg, Germania, Spania și SUA. Produsele și serviciile CRV sunt utilizate în 50 de ţări din întreaga lume, în medii de exploatere și condiții meteorologice diferite. Cu vânzări de peste 9 milioane de doze de material seminal anual, se situează între primele 3 mari companii producătoare de genetică bovină la nivel mondial.

Cargill este un furnizor internaţional de produse şi servicii agricole, alimentare şi financiare. Înfiinţată în 1865, compania cu acţionariat privat are 140,000 de angajaţi în 65 de ţări.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE