Recolta 2014. Producție record de cereale în UE pentru 2014

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Recolta 2014. Producția de cereale a UE se estimează să înregistreze un nivel record, ca urmare a creșterii suprafeței cultivate de către agricultorii europeni și a condițiilor climatice favorabile agriculturii, pe parcursul anului 2014.

Recolta 2014 în ceea ce privește cantitatea de cereale din UE se estimează să stabilească un nou record pentru anul în curs, cu exporturi masive și cu stocuri în creștere substanțială, pe termen scurt, pentru culturile arabile, pe piața cărnii și pe piața produselor lactate.

Recolta de cereale pentru fermierii europeni a înregistrat valori demne de record

Recolta 2014 de cereale a UE este de așteptat să ajungă la un record de 317 milioane de tone, atât datorită creșterii suprafețelor cultivate cât și a randamentelor mult mai mari în 2014, randamente favorizate de condițiile climatice bune. 

Rezultatele impresionante privind recolta 2014 vor avea un impact major nu doar în sectorul creșterii animalelor și a exporturilor, ci și în ceea ce privește refacerea substanțială a stocurilor de cereale de la valoarea de 32 de milioane de tone la mai mult de 50 de milioane de tone.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE