Proiect de ordin pentru aprobarea competenţei teritoriale de administrare

Facebook
Twitter

Prin Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr.2224/2011 pentru aprobarea competenţei teritoriale de administrare, cu modificările ulterioare a fost stabilit modul de arondare a unităţilor administrativ-teritoriale la fiecare unitate fiscală, a anunțat instituția.

Având în vedere recentele modificări aduse organizării şi funcţionării Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală prin Hotărârea Guvernului nr.520/2013, prin care a fost stabilită şi aria de competenţă a direcţiilor generale regionale ale finanţelor publice, dispoziţiile Ordinului preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr.2224/2011 sunt abrogate implicit.

De asemenea, ţinând cont de faptul că prin Anexa nr.2 la Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 1104/2013 a fost aprobată structura organizatorică a direcţiilor generale regionale ale finanţelor publice, fiind stabilite unităţile fiscale din subordinea acestora, menţionăm că este necesară modificarea modului de arondare a unităţilor administrativ – teritoriale la fiecare unitate fiscală.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE