Produsele alimentare, în topul cumpărăturilor cu cardul de Paște

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Garanti Bank a înregistrat în perioada sărbătorilor Pascale o creștere cu 15% comparativ cu 2013 a volumului total de tranzacții realizate cu cardul de credit Bonus Card.

Aproape 25.000 de persoane și-au folosit cardurile în perioada 11-25 aprilie și fiecare client a înregistrat o medie de trei cumpărături și 541 de lei cheltuiți. De Paște, posesorii de Bonus Card și-au folosit cel mai frecvent cardurile de credit pentru cumpărături în magazine alimentare, de îmbrăcăminte și pentru achiziția de electronice, 55% dintre aceste sume reprezentând plăți integrale, în timp ce 45% au fost cumpărături în rate fără dobândă, a anunțat banca.

Din totalul cumpărăturilor făcute cu Bonus Card în perioada 11-25 aprilie, 9% au fost online. Posesorii de card au cumpărat online cel mai des cosmetice, și-au plătit utilitățile electrice și au achiziționatproduse electronice, în timp sumele cele mai mari au fost cheltuite pentru achiziția de electronice, cosmetice și produse IT, clienții beneficiind de avantajul de a putea plăti aceste produse în până la 12 rate fără dobândă și de a primi bonus la fiecare cumpărătură.

Clienții Garanti Bank și-au folosit bonusurile în special pentru achiziția de electronice, îmbrăcăminte și în magazinele de bricolaje.

Clienții Garanti Bank care și-au folosit cardurile Bonus Card de Paște sunt în mare parte bărbați (58%) cu veniturii medii (54%), în zona București & Ilfov (26%). Aproape jumătate (48%) sunt în grupul de vârstă 35-44 și 72% sunt căsătoriți.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE