Producatorii romani il pot insoti pe Phil Hogan la vizita sa din China. Iata cum

Facebook
Twitter

Comisarul European pentru Agricultura, Phil Hogan, va efectua o vizita de lucru in China, in luna mai a acestui an. Scopul vizitei este acela de a conecta companiile care opereaza in domeniul agri-business si de aceea, comisarul va merge in vizita insotit de o delegatie de antreprenori si oameni de afaceri din acest domeniu.

Si antreprenorii romani care opereaza in domeniul agricol au oportunitatea de a face parte din delegatia care il insoteste pe Phil Hogan in China, iar pentru a fi selectati, tot ce trebuie sa faca este sa completeze un formular. Puteti accesa formularul aici.

Participarea la aceasta vizita oficiala este o oportunitate foarte buna pentru antreprenorii romani din agro-business, care vor putea interactiona in mod direct cu potentiali importatori si oameni de afaceri din republica asiatica.

In prezent, China este unul dintre cei mai mari importatori de produse agroalimentare europene, iar cererea pentru astfel de produse este tot mai mare. In aceste conditii, antreprenorii europeni care vor face parte din delegatia vor avea sanse reale de a incheia un parteneriat de lunga durata cu importatori din China.

Vizita se va desfasura in orasele Shanghai si Shenzen si avea loc intre 14 si 19 mai. Programul va include diferite seminarii, intalniri de afaceri, vizite in teren si participarea la renumitul targ SIAL 2018 din Shanghai, care reprezinta cea mai mare expozitie de produse agroalimentare inovative din Asia. Editia din 2016 a targului a atras peste 100.000 de participanti si peste 3.000 de expozanti. Reprezentantii a 25 de tari membre UE vor participa la editia de anul acesta.

Participantii selectati vor trebui sa-si acopere ei insisi costurile de transport si cazare, insa evenimentele aferente programului oficial vor fi disponibile gratuit, impreuna cu facilitatile acestora. Data limita de inscriere la acest eveniment este 7 februarie 2018.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE