Poliția a intrat pe filiera evazioniștilor din morărit și panificație

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Poliţiştii au demarat azi controale la 12 mori, silozuri şi spaţii de depozitare a cerealelor şi produselor din cereale pentru a verifica modul de comercializare, etichetare şi prezentare a pâinii şi a produselor de panificaţie, a anunțat DGPMB.

Descinderile oamenilor legii au avut loc la puncte din București și din judeţul Ialomiţa. Controalele sunt efectuate de poliţiştii specializaţi în investigarea fraudelor cu sprijinul reprezentanţilor Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti, precum şi ai Oficiului pentru Protecţia Consumatorului şi au drept scop prevenirea şi combaterea infracţiunilor de evaziune fiscală, urmărindu-se în principal legalitatea înregistrărilor operaţiunilor comerciale în evidenţele financiar contabile.

Oamenii legii verifică totodată şi modul de comercializare, etichetare şi prezentare a pâinii şi a produselor de panificaţie. Controalele mai urmăresc să stabilească dacă există neconcordanţe între înregistrările financiare ale producătorilor-furnizori de materie primă şi cele ale producătorilor produselor de panificaţie.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE