„Paradisul Meu”: un specialist în legumicultura şi pomicultura biologice își spune povestea

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Heinz Erven este considerat un pionier al agriculturii ecologice, un adevărat deschizător de drumuri în legumicultura şi pomicultura organice.

Agricultorul și-a botezat ferma în suprafaţă de 6, 5 ha, aflată lângă Remagen în Germania, extreme de sugestiv, „Paradis”. Heinz Erven a transpus experiența acumulată timp de peste trei decenii în agricultura ecologică, pe care o practică în propria fermă, în cartea „Paradisul Meu”, unde vorbește deschis, într-un limbaj simplu și ușor de digerat, pentru orice cititor, despre cum a reuşit să transforme cele 6,5 hectare împădurite şi pline de bolovani într-un paradis al agriculturii ecologice.

Heinz Erven a experimentat singur metodele prezentate în cartea „Paradisul Meu”, fie că este vorba de lupta cu bolile și dăunătorii sau de fertilizarea solului. Și, dacă majoritatea producătorilor care au făcut trecerea la agricultura ecologică se plâng că producțiile sunt mici, Heinz Erven a descoperit secretul recoltelor bogate și frumoase.

Mai multe informații despre agricultura ecologică și secretele lui Heinz Erven puteți afla din cartea „Paradisul meu”, disponibilă acum pe www.jovis.ro.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE