Oportunități pentru apicultori, la târgurile de la Constanța și Deva

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Continuând tradiția începutului de an 2014 cu primele ediții a târgurilor apicole de la Craiova și Târgu Jiu, Stupina BIA și BIA Partner Events organizează în toamna acestui an alte două evenimente apicole în premieră.

Primul târg apicol va avea loc la Constanța, în perioada 26-28 septembrie 2014, în Parcarea Maritimo Shopping Center, următorul fiind programat să se desfășoare la Deva, în perioada 17-19 octombrie 2014, în parcarea Deva Shopping Center.

„Aceste târguri se organizează la solicitarea expozanților și apicultorilor din zonele respective, ținând cont și de tradiția apicolă a zonelor respective, potențialul melifer, numărul apicultorilor și a familiilor de albine ridicat”, arată organizatorii.

La târgurile apicole de la Constanța și Deva, stuparii vor putea alege dintr-o gamă largă de echipamente, utilaje și inventar apicol, stupi, rame și faguri. Totodată, vizitatorii se vor putea delecta cu produsele apicultorilor locali, dar și din alte zone ale țării cu tradiție în creșterea albinelor.

Mai multe detalii despre târg, precum și formularele de înscriere le găsiți pe www.e-mierealbine.ro și www.biapartner.ro.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE