Oportunitati de finantari nerambursabile pentru antreprenori

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Peste 40 de antreprenori au ocazia sa beneficieze de finantari nerambursabile in valoare de pana la 25.000 de euro, prin intermediul proiectului „Biz-Up – Dezvoltarea mediului de afaceri prin investiții și formare profesională”, organizat de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR), informeaza Agerpres.

Proiectul este un concurs de planuri de afaceri, la care pot aplica cetatenii romani cu varsta minima de 18 ani, interesati de dezvolatrea unei activitati independente. De asemenea, cei care doresc sa aplice trebuie sa aiba domiciliul sau resedinta in regiunile de implementare București-Ilfov și Sud-Vest Oltenia.

Finantarile se adreseaza companiilor care activeaza in domenii precum turismul, textilele, pielaria, lemnul si mobila, industria creativa, industria auto, sanatate, cat si altele.

„Acest proiect isi propune sa incurajeze antreprenoriatul, prin implementarea unei scheme de ajutor de minimis pentru minimum 40 de start-up-uri. Acestea vor fi selectate în urma concursului de planuri de afaceri și vor beneficia de finanțări nerambursabile de până la 25.000 de euro”, a declarat Ovidiu Nicolescu, președintelui CNIPMMR.

Mai multe detalii pot fi gasite la site-ul www.biz-up.ro.

 

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE