Oferta de rasaduri 2016 a Statiunii Legumicole Buzau

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Statiunea de Cercetare Legumicola Buzau a publicat de curand oferta de rasaduri 2016 pentru culturile de tomate, ardei, vinete, precum si pentru o serie de plante aromatice ca busuiocul sau cimbrul.

Pretul unui rasad de tomate din soiurile Buzau, Marissa, Carisma sau Siriana F1, se situeaza intre 1,00 si 1,50 lei/firul, in timp ce firul unui rasad pentru ardei gras se vinde cu 1.00 leu pe fir.

Soiul Tomate Siriana F1 este un hibrid timpuriu, omologat in 2006 de SCDL Buzau. Greutatea medie a fructului este de circa 140 g, acesta avand o forma sferica, usor turtita. Acest soi este destinat cultivarii in spatii protejate si camp deschis, pentru consum in stare proaspata si industrializare.

Cei care doresc sa cumpere castraveti au la dispozitie doua tipuri de soiuri, mai exact Triumf F1 si Ekol F1, acestea fiind comercializate cu pretul de 1 lei pe fir. Oferata SCDL Buzau include de asemenea si un soi de castravete amar pentru diabet (soiul Rodeo), al carui pret de comercializare este de 1,50 lei firul.

Ardeiul gras dispune de 4 soiuri (Galben Superior, Buzau 10, Arum si L3) care se vand cu pretul de 1 leu firul. De asemenea, oferta SCDL Buzau include si 6 soiuri de vinete, vandute si ele la pretul de un leu firul.

In ceea ce priveste plantele aromatice si condimentare, SCDL Buzau isi intampina viitori clienti cu o oferta ampla, in special pentru busuioc. Aici cei interesati pot regasi 5 soiuri, comercializate cu pretul de 1 leu pe fir. Legumicultorii pot gasi la SCDL Buzau si anghinare, cimbru, maghiran, macris, precum si menta sau oregano.

Statiunea Legumicola Buzau pune la dispozitia celor interesati si o oferta de preturi a semintelor netratate pentru agricultura ecologica.

Pe site-ul Statiunii de Cercetare Legumicola Buzau puteti gasi oferta completa de rasaduri.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE