Meniu

O banca din Romania ofera fermierilor posibilitatea de a-si realiza un site gratuit

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Fermierii romani au posibilitatea de a-si dezvolta un website, in mod gratuit, pentru propria afacere, pe platforma agrobt.ro, pusa la dispozitie de catre Banca Transilvania (BT).

Astfel, agricultorii isi pot prezenta si promova firma, cat si oferta de produse catre un public cat mai larg.

Datorita interfetei intuitive, un site se poate realiza in doar cativa pasi simpli. Platforma pusa la dispozitie fermierilor ofera si informatii de interes din domeniul agricol, precum accesarea fondurilor europene, sfatul agronomului, anunturi de vanzare-cumparare de produse agricole, evenimentele din domeniul agricol, cat si prezentarea solutiilor de finantare BT pentru acest domeniu, informeaza Forbes.ro.

Banca Transilvania are o cota de piata de 9,8%, activitatea sa fiind organizata pe trei linii principale de business: Corporate, IMM si Retail.

Dupa prima jumatate a acestui an, Banca Transilvania a inregistrat un profit brut de 226,31 milioane lei, in crestere cu 8% fata de semestrul I 2014.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

Lucrari in livada. Patru echipamente extrem de utile pentru orice pomicultor

Pomicultura este un domeniu extrem de profitabil, care nu presupune o investitie initiala foarte mare. Cu toate ca administrarea unei livezi de pomi fructiferi nu este nici consumatoare de timp, nici costisitoare, lucrarile din exploatatie presupun un risc suplimentar, neintalnit in alte sectoare agricole.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE