Noutățile de la Agraria 2015, cel mai mare târg agricol din Transilvania

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Pe 23 aprilie se deschide Agraria 2015, la Jucu, în județul Cluj, iar companii importante vor expune o paletă largă de utilaje și echipamente agricole, produse fitosanitare sau semințe.

Cea de-a 21a ediție a Târgului Internațional pentru Agricultură, Industrie Alimentară și Zootehnie – AGRARIA va avea loc în 2015 în perioada 23-26 aprilie la Jucu, județul Cluj, pe Platforma Industrială TETAROM III. Tradițional organizat de DLG INTERMARKETING și beneficiind de spațiul generos oferit de noua locație, ediția 2015 a Târgului Agraria aduce un nou concept de eveniment agricol pentru regiunea Transilvaniei:

  • Expoziție de animale de rasă și prezentări în ring a celor mai valoroase exemplare
  • Demonstrații comentate cu mașini agricole și tractoare
  • Tractor și tractorist – testarea abilităților în manevrarea tractorului
  • Întâlniri și evenimente dedicate fermierilor în cadrul „ZIUA FERMIERULUI”

În cadrul Agraria 2015, vor fi organizate dezbateri și prezentări pe teme din agricultură:

–  23 aprilie 2015, ora 13:30  – „Protecția și conservarea solurilor. Prezent și perspective”; Organizator: Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca; Partener: AZOMUREȘ S.A.;

– 24 aprilie 2015, ora 15:00 / 25 aprilie 2015, ora 11:00 – „AGRO EXPERT Cluj-Napoca – Soluții pentru protecția și sănătatea plantelor. Tratamente pentru pomi fructiferi. Combaterea bolilor foliare la cereale păioase. Cultura porumbului”; Organizator: AGRO EXPERT Cluj-Napoca – Dr. Ing. Horea GHIBU – Consultant;

– 25 aprilie 2015, ora 13:00 – „Eliminarea cotei de lapte. Strategii de piață și soluții practice pentru fermieri”; Organizator: SEMTEST BVN – Ing. Valer SICIAN – Director General.

Printre expozanți se numără și BIG, distribuitor Stihl, care le va face cunoștință celor prezenți cu tractoarele BCS, cu accesoriile destinate primăriilor pentru gospodărirea mai bună a comunelor și cu noi produse din gamele Stihl și Viking. De asemenea, pe lângă demonstrațiile utilizării acestor unelte, în parcarea târgului va fi amplasat un cort Kärcher, unde clienții vor putea vedea la lucru spălătoarele cu presiune. Ba mai mult, aceștia le pot experimenta personal, spălându-și gratuit propriile mașini.

La Agraria 2015 vor fi prezenți și cei de la Maschio Gaspardo, care vor expune 30 de utilaje, pe o suprafață de 1.000 mp.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE