Noi documente utile pentru fermieri, lansate de Ministerul Agriculturii

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Noul an debuteaza cu lansarea mai multor documente utile pentru fermierii romani, mai ales pentru cei care intentioneaza sa acceseze fonduri europene prin intermediul GAL-urilor (Grupurilor de Acțiune Locală).

De curand, MADR a lansat Ghidul Grupurilor de Acțiune Locală, editia 02 si formularele aferente MANUALULUI DE PROCEDURĂ pentru SDL.

Totodata, au fost lansate si urmatoarele formulare:

F1 – Formular de verificare a implementării SDL
F2 – Formular de verificare a apelului de selecție
F3 – Formular de verificare a procesului de selecție
F4 – Raport privind rezultatul evaluării SDL-urilor
F5 – Formular de verificare a propunerii de modificare a SDL
F6 – Notă privind propunerea de modificare a SDL

De asemenea, cei interesati, vor putea regasi pe site-ul MADR si Ghidul Grupurilor de Acțiune Locală pentru implementarea Strategiilor de Dezvoltare Locală – versiunea 02 (22.12.2017) precum si Ghidul Grupurilor de Acțiune Locală pentru implementarea Strategiilor de Dezvoltare Locală – versiunea 02 (22.12.2017).

Strategiile de Dezvoltare Locala sunt intocmite de Grupurile de Actiune Locala (GAL) potentiale/existente, parteneriate privat-publice, in baza analizei nevoilor si prioritatilor specifice teritoriului acoperit de parteneriat.

Cititi in cadrul acestui articol cum a reusit un Grup de Actiune Locala din Romania sa realizeze un proiect de cooperare cu un GAL din Franta si sa atraga fonduri de 2,8 milioane de euro.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE