Nicolae Ciuca: am aprobat fara echivoc demisia ministrului Chesnoiu

Facebook
Twitter

Premierul Nicolae Ciuca a precizat ca a aprobat fara echivoc demisia ministrului Agriculturii, Adrian Chesnoiu, si a precizat ca integritatea ramane un reper important.

„Inca de la preluarea mandatului am convenit ca la sase luni de zile se va desfasura aceasta activitate de evaluare a fiecarui ministru in ceea ce priveste indeplinirea obiectivelor sectoriale, conform portofoliului, stabilite prin programul de guvernare.

Citeste si: Daniel Buda: crescatorii de animale nu mai pot cumpara furaje la preturi competitive pentru ei. Care sunt cauzele?

In primul rand, trebuie sa analizam dupa reperele si obiectivele stabilite prin programul de guvernare si am convenit sa nu se intample la sase luni, pentru ca asta insemna sa discutam in luna iunie, cand eram in plin proces de derulare a jaloanelor si tintelor pe trimestrul al II-lea.

In felul acesta, am convenit in coalitie ca aceasta evaluare sa se desfasoare la finalul lunii iunie, cand vor fi fost indeplinite toate jaloanele si tintele si in functie de aceasta sa se ia si decizia de evaluare a fiecarui ministru in parte.

Integritatea reprezinta un reper nu important, extrem de important in evaluarea ministrilor si reactia de astazi a fost una pe masura, domnul ministru Chesnoiu prezentandu-si demisia pe care am aprobat-o fara echivoc, urmand sa se deruleze procedurile la nivelul Guvernului privind nominalizarea unui ministru interimar in perioada urmatoare, pana cand va fi o decizie politica privind inlocuirea domniei sale”, a spus premierul intr-un interviu difuzat de Radio Romania Actualitati.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE