Monsanto a anunţat numirea Leticiei Gonçalves în funcţia de Preşedinte al Diviziei de Seminţe în Europa

Facebook
Twitter

Leticia Gonçalves se alătură Monsanto Europe după ce a condus operaţiunile comerciale ale Diviziei de Semințe din Statele Unite, cea mai mare unitate regională de afaceri a companiei la nivel global. Din 1997 de când a devenit parte din compania Monsanto, ea a ocupat mai multe poziţii manageriale în SUA şi la nivel internaţional.

Leticia Gonçalves îl urmează pe José Manuel Madero, care a fost numit recent în funcţia de International Business Development Lead şi care îşi va concentra activitatea pe susţinerea dezvoltării fermierilor mici.

„Numirea Leticiei Gonçalves în noua funcţie, care presupune şi alăturarea sa în echipa de International Business Leadership a companiei Monsanto, vine într-un moment interesant pentru activitatea Diviziei de Seminţe din Europa şi Orientul Mijlociu. Activitatea companiei este axată pe comercializarea seminţelor convenţionale de porumb şi rapiţă de calitate genetic superioară şi produse pentru protecția plantelor, cum ar fi Roundup. Strategia de investiţii a business-ului înseamnă 500 de milioane de euro alocaţi timp de un deceniu pentru extinderea capacităţii de producţie în mai multe ţări din Europa, pentru a satisface cererea mare a clienţilor la nivel regional şi global”, a anunțat Monsanto..

Leticia Gonçalves deţine o diplomă de licență în Inginerie chimică, cu specializare în Administrarea Afacerilor, la Universitatea Sao Paulo din Brazilia. Şi-a continuat studiile la Universitatea din Pittsburgh, unde a obţinut o diplomă de master – International Executive Master – în Administrearea Afacerilor. Vorbeşte fluent limbile engleză şi portugheză şi are cunoştinţe practice de limbă spaniolă. Ea se va muta în Elveţia împreună cu familia ei.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE