Ministrul Daea, multumit de bugetul alocat pentru MADR: „Avem cat trebuie”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Intrebat daca este multumit de suma alocata pentru minister in proiectul de buget pentru 2019, ministrul Agriculturii, Petre Daea a raspuns afirmativ, declarand ca „avem cat trebuie”, noteaza Euractiv.

In draftul de buget pentru acest an, Ministerul Agriculturii va avea o alocare de 22,764 miliarde de lei, in crestere cu 15% fata de bugetul din 2018.

„Categoric da, sunt (multumit de buget – n.r.). Noi avem cat trebuie si folosim acest rezultat. Pentru ca aici mai si discutam cum se cuvine, trebuie sa ai si o executie bugetara cum se cuvine. Am avut o executie bugetara cum se cuvine, avem un buget cum se cuvine. Acum il urmarim sa-l ducem la indeplinire pentru a ne realiza programele pe care ni le-am stabilit si pe care le asteapta tara”, a spus vineri ministrul Petre Daea, intrebat de presa daca este multumit de bugetul pe 2019 al Ministerului Agriculturii.

Ministerul Finantelor Publice a publicat joi seara proiectul de buget pentru anul 2019, care este bazat pe un PIB de peste 1.000 de miliarde de lei si o crestere economica de 5,5%.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE