Parchetul General preia dosarul privind accidentul in care au fost implicati Achim Irimescu si omologul sau kuweitian

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Ministrul roman al Agriculturii, Achim Irimescu, si omologul sau din Kuweit au fost raniti usor intr-un accident rutier, informeaza Agerpres. Oficialul roman a fost transportat la Spitalul din Slobozia pentru verificari.

UPDATE: Parchetul General preia dosarul in care se cerceteaza accidentul rutier soldat cu vatamarea corporala a trei persoane, printre care ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, si omologul sau kuweitian, Ali Saleh Al Omair.

UPDATE: Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a suferit in urma accidentului rutier in care a fost implicat o contuzie de piramida nazala septala superioara, care nu pune niciun fel de problema, si s-a decis ca acesta poate parasi spitalul, a declarat joi directorul medical de la Elias, Dana Safta.

„Am avut un accident cu masina, in care eram impreuna cu ministrul kuweitian. Eram in coloana oficiala si a percutat o alta masina… n-a apucat sa se dea la o parte. Nu suntem grav raniti. Eram pe autostrada, mergeam catre Braila si s-a intamplat dupa Slobozia. A venit SMURD-ul si ne-a luat de la locul accidentului si acum suntem la spitalul din Slobozia. Trebuie sa ne controleze pentru ca asta este procedura. Suntem loviti la nas si eu si ministrul kuweitian, dar suntem bine”, a declarat Achim Irimescu, pentru sursa citata.

In masina in care se afla Achim Irimescu se mai afla omologul sau din Kuweit, un translator si soferul.

Potrivit Ministerului Sanatatii, Achim Irimescu, si omologul sau kuweitian, Ali Saleh Al Omair, au suferit traumatisme cranio-cerebrale minore in accidentul rutier in care au fost implicati joi, viata lor nefiind pusa in pericol.

„Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, se deplasa intr-o vizita oficiala alaturi de omologul sau din Kuweit, Ali Saleh Al Omair, in judetul Ialomita, cand masina in care se aflau a fost implicata intr-un accident rutier. Starea celor doi oficiali este stabila, amandoi sunt constienti. Ministrii au suferit traumatisme cranio-cerebrale minore, viata lor nu este pusa în pericol”, se arata in informarea Ministerului Sanatatii.

Ministerul Sanatatii precizeaza totodata ca translatorul delegatiei a suferit un traumatism de stern usor, el fiind in afara oricarui pericol.

Intrebat cine se face vinovat de acest accident, seful MADR a raspuns: „Nu stiu, imi este greu sa spun eu cine este vinovat”, potrivit sursei citate.

La invitatia Ministerului Agriculturii din Romania o delegatie din Kuwait condusa de ministrul Lucrarilor Publice, Agriculturii si Relatiilor cu Parlamentul, domnul Dr. Ali Saleh Al Omair, se va afla in vizita oficiala in Romania in perioada 23-27 august 2016.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE