Mega Image preia cele 20 de magazine Angst din București

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Mega Image va prelua 20 de magazine operate de rețeaua Angst, situate în București. În acest moment, preluarea magazinelor Angst este în proces de aprobare de către Consiliul Concurenței.

„Această preluare se încadrează în strategia de dezvoltare Mega Image prin magazine care au o poziționare foarte bună în zona urbana. Cele douăzeci de magazine Angst vor consolida rețeaua noastră de magazine. În același timp, preluarea ne va aduce noi oportunități de vânzări și sinergii de achiziții”, declară Xavier Piesvaux, director general al Mega Image România.

Decizia Angst vine ca urmare a strategiei anunțate, aceea de a-și concentra efortul doar în direcția domeniului propriu de expertiză, producția de carne procesată, oferind produse la cele mai înalte standarde de calitateși siguranță alimentară. La începutul lunii mai, Sorin Minea, președintele Angst, anunța că acţionarii Angst au decis retragerea celor 22 de magazine ale companiei din franciza Express a Carrefour, urmând ca acele unități să continue să funcționeze.

„Un alt aspect important al acestui proces de preluare este consolidarea colaborării între Mega Image și brandul Angst, prin îmbinarea tradiției și expertizei într-o ofertă care va răspunde celor mai exigente si noi cerințe ale consumatorilor privind alimentația sănătoasă”, afirmă Sorin Minea, președintele Angst.

Până când Consiliul Concurenței nu se va pronunța cu privire la preluarea magazinelor Angst de către Mega Image, Sorin Minea a precizat că nu va oferi detalii legate de tranzacție.

Mega Image estimează venituri anuale de 21 milioane de euro pentru cele 20 de magazine preluate, care au fiecare suprafețe totale între 90 și 750 metri pătrați.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE