Maschio Gaspardo România vinde utilaje la promoție, la AGRARIA

Facebook
Twitter

În perioada 24 – 27 aprilie 2014 echipa Maschio Gaspardo România va participa la târgul internațional pentru agricultură, industrie alimentară și zootehnie AGRARIA, care are loc la Cluj-Napoca.

Producătorul va expune o gamă largă și variată de utilaje care acoperă segmente importante din cadrul procesului agricol: pregătirea terenului, semănat, erbicidat și utilaje pentru întreținutul pășunilor. Dintre utilajele necesare pentru întreținut pășunile care vor fi prezentate la târg, presa de balotat FERABOLI reprezintă unul dintre cele mai noi produse intrate în portofoliul grupului italian Maschio Gaspardo, odată cu achiziția grupului FERABOLI la începutul anului 2014. Cei interesați vor putea afla detalii și despre presa de balotat cilindrică FERABOLI, cu cameră variabilă si geometrie (patentat).

Pentru etapa de pregătire a terenului vor fi prezentate două tipuri de plug, dintre care unul specific pentru vie și două scarificatoare. Tot pentru această etapă va fi expus un utilaj proiectat special pentru solurile din România: combinatorul SANDOKAN – utilaj pentru pregătirea patului germinativ.

În ceea ce privește semănătorile, vor fi acoperite atât segmentul de păioase prin prezentarea modelelor NINA și PINTA cât și segementul de prășitoare prin expunerea unei semănători MT. Pentru erbicidat Maschio Gaspardo propune POMPEO.

Utilajele din categoriile pregătirea terenului, semănat și erbicidat expuse în cadrul târgului fac parte dintre mașinile agricole incluse în promoțiile lansate de Maschio Gaspardo România pentru anul 2014. Fermierii români pot câștiga ATV-urile oferite de Maschio Gaspardo achiziționând minimum 3 utilaje agricole din aceste categorii.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE