Marii procesatori atacă segmentul ecologic: Olympus lansează laptele bio de consum produs în România

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Olympus, unul dintre cei mai mari producători de lactate din România, își extinde gama de lactate bio și lansează Olympus Lapte Bio de Consum, primul lapte bio de consum, produs local.

Fabricat la Hălchiu, județul Brașov, Olympus Lapte Bio de Consum provine 100% de la ferme bio locale, unde animalele sunt hrănite și crescute conform standardelor înalte impuse de către organismele internaționale și naționale de reglementare în domeniu.

Lansarea Olympus Lapte Bio de Consum vine ca urmare a cererii înregistrate pe segmentul produselor organice în România. Destinat în exclusivitate pieței interne, laptele bio de consum se adaugă gamei Olympus care în prezent cuprinde kefir și iaurt.

„Am fost încurajați de răspunsul consumatorilor ca urmare a lansării primelor noastre produse bio și continuăm să lansăm sortimente noi de lactate pe acest segment. Am depășit deja estimările inițiale de creștere de 10% pe an pe segmentul bio”, a declarat directorul general Olympus, Ilias Pliatsikas.

Olympus Lapte Bio de Consum este produs în cadrul fermelor ecologice selecționate, fiind certificate de către organizația de certificare ecologică Austria Bio Garantie.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE