MADR, o noua masura de sprijin pentru incurajarea cooperativelor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Ministerul Agriculturii informeaza ca, in perioada 01 februarie  – 30 aprilie 2021 se va desfasura cea de a doua sesiune de depunere a proiectelor din cadrul Componentei B – Implementarea activitatilor de cooperare ale Grupurilor de Actiune Locala selectate din cadrul submasurii 19.3 – Pregatirea si implementarea activitatilor de cooperare ale Grupurilor de Actiune Locala – Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020.

Alocarea disponibila acestei sesiuni, aferenta Componentei B – Implementarea activitatilor de cooperare din cadrul submasurii 19.3, este de 10.310.013 Euro.

Sprijinul poate fi acordat doar cu conditia ca actiunile de cooperare sa contribuie la atingerea obiectivelor Strategiei de Dezvoltare Locala.

Detaliile privind conditiile de eligibilitate si selectie a proiectelor sunt prezentate in Ghidul Solicitantului pentru implementarea activitatilor de cooperare ale Grupurilor de Actiune Locala selectate – Componenta B din cadrul submasurii 19.3, disponibil pe pagina de internet a Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE