MADR: incepe perioada de depunere a dosarelor pentru doua submasuri importante

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale informeaza ca in perioada 19 august 2019 – 31 ianuarie 2020 se vor desfasura sesiuni de depunere a proiectelor aferente componentelor A si  B din cadrul submasurii 19.3 – Pregatirea si implementarea activitatilor de cooperare ale Grupurilor de Actiune Locala – PNDR 2014-2020.

Componenta A presupune asistenţa tehnica pregatitoare pentru proiectele de cooperare ale GAL-urilor selectate, iar componenta B implica implementarea activitatilor de cooperare ale Grupurilor de Actiune Locala.

Pentru aceasta sesiune, alocarea disponibila aferenta componentei A este de 3.224.238,45 Euro, iar pentru componenta B de 9.274.293,28 Euro.

Pentru a beneficia de sprijin privind asistenta tehnica pregatitoare pentru proiectele de cooperare Grupurile de Actiune Locala trebuie sa demonstreze ca au in vedere implementarea unui proiect concret de cooperare, ceea ce presupune identificarea obiectivelor si a tipului de proiect.

In ceea ce priveste componenta B, sprijinul poate fi acordat doar cu conditia ca actiunile de cooperare sa contribuie la atingerea obiectivelor Strategiei de Dezvoltare Locala.

Ghidurile solicitantului pentru accesarea componentei A si B sunt publicate pe pagina de internet a Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, www.madr.ro, in cadrul sectiunii ”Dezvoltare rurala”.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE