Lucrari de constructie in regie proprie, posibile prin submasura 6.2

Facebook
Twitter

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale aduce clarificari privind implementarea proiectelor de investitii pentru infiintarea de activitati neagricole in zonele rurale, finantate prin submasura 6.2 a Programului National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020 (PNDR 2020).

Precizam ca, in cazul proiectelor care prevad lucrari de constructii, beneficiarii pot realiza aceste lucrari si in regie proprie cu respectarea legislatiei in vigoare din domeniul constructiilor.

De asemenea, in conformitate cu prevederile Anexei III la Contractul de finantare (instructiuni de plata), pentru proiectele finantate prin submasura 6.2, care contin lucrari de constructii executate in regie proprie, trebuie prezentate urmatoarele documente specifice: autorizatia de construire, ordinul de incepere al lucrarilor si procesul verbal de receptie la terminarea lucrarilor.

Mentionam ca atat etapele parcurse in executarea lucrarilor de constructii, cat si toate documentele prezentate trebuie sa respecte prevederile Legii 50/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii, precum si cele ale Legii 10/1995 privind calitatea in constructii – republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE