septembrie 19, 2021

Lista fermierilor care sunt dispusi sa intre in greva foamei

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Fermierii raman in continuare nemultumiti de modul in care se deruleaza platile in zootehnie, acestia fiind hotarati sa reia greva foamei, daca nu isi vor primi in cel mai scurt timp subventiile cuvenite.

„Dupa cum merg platile este foarte probabil ca vom relua Greva Foamei pe data de 16.08.2016. Rog, pe cei interesati de aceasta forma extrema de protest, sa ma contactati”, a scris Costel Caras, pe pagina sa de Facebook.

La scurt timp dupa acest mesaj, Costel Caras a publicat o lista cu fermierii care sunt dispusi sa intre in greva foamei incepand de saptamana viitoare.

„Lista cu fermieri care vor intra in greva foamei din 16.08.2016: COSTEL CARAS, DUMITRU GRIGOREAN, IOSIF MUNTEAN, SORIN LIUT, PAUL CRISTESCU, SORIN MARCULESCU, MARCULESCU PETRICA, CHELCAN MARIAN, DANILA GABI, GEORGE HULENI etc.”, a mai scris Costel Caras pe pagina sa de Facebook.

Fermierul Costel Caras, alaturi de alti 2 fermieri, au fost saptamana trecuta in greva foamei chiar in fata sediului Ministerului Agriculturii.

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a anuntat saptamana trecuta ca plata subventiilor pe toate schemele va fi realizata pana la data de 15 august, pentru fermierii care nu au avut cereri cu erori sau care nu s-au aflat in esantioanele de control.

Fotografia prezentului articol are caracter ilustrativ.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE