LAPAR: CONSULTĂRILE privind PNDR 2014-2020 sunt FORMALE

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Daniel Ciobanu, vicepreşedintele Ligii Asociaţiilor de Producători Agricoli din România (LAPAR), a declarat că invitaţia primită de la Ministerul Agriculturii pentru a participa azi la consultări privind Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014 – 2020 „este doar una formală”.

„Niciun membru din conducerea LAPAR nu a avut spre lectură vreun proiect al PNDR 2014-2020, pentru ca la respectiva reuniune să ne spunem, informaţi fiind corect, opinia despre acest document extrem de important. Astfel, aşteptăm de la cei care ne vor reprezenta la discuţii să vină acasă cu un proiect de program, să ştim şi noi despre ce vorbim. Astăzi, nu cred că se poate vorbi de consultări ci, cred eu, am fost chemaţi doar pentru o prezentare a PNDR 2014-2020. Noi, fermierii nu ştim unde se vor duce aceşti bani ori dacă ei vor fi cu adevărat mulţi”, a precizat Daniel Ciobanu, citat de Agerpres.

Ministerul Agriculturii va trimite un draft al noului PNDR 2014 – 2020 la Bruxelles pe 15 februarie, urmând ca discuţiile în Comisia Europeană să aibă loc în iunie-iulie.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE