LAPAR: Constantin s-a temut să vorbească despre PNDR 2014-2020 cu fermierii

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Liga Asociațiilor Producătorilor Agricoli din România (LAPAR) apreciază că Ministerul Agriculturii, condus de Daniel Constantin, a decis să amâne o întâlnire cu fermerii, la care ar fi participat și presa, pentru că „a dorit ca acest subiect să se discute în condiţii de obscuritate”.

Ieri, LAPAR anunța că va participa la o întâlnire de lucru de la sediul MADR și invita și presa la discuții. Întâlnirea avea ca scop dezbaterea măsurilor cuprinse în noul PNDR 2014-2020, publicat marți pe pagina de internet a MADR.

După ce LAPAR a invitat și presa la discuții, a primit un comunicat de la minister, prin care se comunica faptul că întâlnirea s-a anulat, nefiind oferite informații cu privire la motivele amânării.

„În privinţa consultării de mâine, cu referire la PNDR 2014-2020, vă precizăm că MADR a dorit ca acest subiect să se discute în condiţii de obscuritate şi în momentul în care a aflat că este invitată şi presa a anulat această întâlnire, în care subiectul principal era discuţia despre PNDR 2014-2020. Probabil că la o dată ulterioară veţi afla forma finală a acestui draft care s-a finalizat în subsolul unui bloc”, a comunicat LAPAR.

Ministerul Agriculturii nu a motivat în nici un fel anularea întâlnirii, ci s-a limitat doar la a informa asupra acestui aspect și a precizat că în perioada 3-7 martie vor avea loc întâlniri de lucru pentru consultări.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE