Informatie importanta de la LAPAR

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Liga Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania, federatie reprezentativa la nivel national a producatorilor agricoli romani, are deosebita onoare de a va invita sa participati la Conferinta Nationala a Agricultorilor – 2018, cu tema: Agricultura – prioritate nationala”

Evenimentul va avea loc in data de 23 mai 2018, incepand cu ora 1100 la Centrul de Conferinte AUDITORIUM PALLADY, Bucuresti.

Alaturi de cei 1.000 de participanti din toate zonele tarii, membri reprezentativi ai LAPAR, sunt invitati si membrii Comisiilor pentru Agricultura din Parlament, membrii Guvernului, personalitati oficiale ale statului roman, reprezentanti ai ambasadelor, organizatiilor profesionale si stiintifice din domeniul agricol, directiilor agricole judetene, firmelor de servicii si input-uri pentru agricultura, bancilor si societatilor de asigurare si reasigurare, mass-media .

Despre LAPAR

Liga Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania (LAPAR) este o federatie nationala, infiintata in anul 2001 in scopul de a apara interesele producatorilor agricoli, stabilite prin hotarari proprii si ale organizatiilor profesionale componente, in relatiile cu organele administratiei centrale, cu alte asociatii si federatii, interne si internationale, gestionare de politici si programe pentru agricultura, fonduri destinate activitatii din agricultura si alte asemenea. Este formata din Asociatii ale Producatorilor Agricoli (APA) si  societatii comerciale care exploateaza teren agricol. LAPAR este membra fondator OIPA.

LAPAR este membra ELO, Asociatia Europeana a Proprietarilor de Terenuri.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE