Indagra, cel mai mare targ dedicat agriculturii: 250 de firme inscrise, 80% din spatiul expozitional ocupat

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Potrivit unui comunicat al Romexpo, un numar de 250 de companii s-au incris deja la editia din acest an a Targului International de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei – Indagra, ocupand 80% din suprafata expozitionala, adica 9.000 de metri patrati in interior si 14.500 mp la exterior.

Firmele interesate sa participe la Indagra 2019 pot sa-si rezerve spatiu expozitional pana pe data de 31 mai.

Editia din acest an a targului propune expozantilor trei zone tematice, astfel: echipamente si masini agricole, silozuri, echipamente pentru viticultura; seminte, material saditor, ingrasaminte, sere si solarii, echipamente pentru irigatii si echipamente pentru zootehnie, furaje si nutreturi combinate.

INDAGRA a devenit cel mai important eveniment romanesc cu caracter agricol, iar numarul mare de expozanti, ofertele acestora si activitatile conexe din cadrul evenimentului demonstreaza potentialul si capacitatea producatorilor si distribuitorilor din domeniu, romani si straini, de a aduce pe piata romaneasca produse si echipamente moderne, in scopul de a creste performantele in cultura legumelor, fructelor si semintelor, cresterea animalelor, viticultura si vinificatie, precizeaza Romexpo.

Ce beneficii vor avea participantii la targ

De asemenea, targul ofera celor interesati posibilitatea de a incheia noi contracte si parteneriate, fiind un cadru profesionist de ofertare, negociere si contractare pentru cele mai mari companii din industrie si pentru specialistii din domeniul agricol.

Targul Indagra 2019, organizat de Romexpo, in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie din Romania, va avea loc in perioada 30 octombrie – 3 noiembrie, la centrul expozitional, in interiorul acestuia si pe platformele exterioare.

In paralel cu Indagra, la Romexpo vor mai avea loc Targul international pentru industria alimentara – Indagra Food & Carnexpo, Targul de vinuri, bere si alte bauturi alcoolice si non-alcoolice – Expo Drink si Expozitia pentru industria ambalajelor – Pack Show.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE