INDAGRA, cel mai mare eveniment agricol din Romania, si-a deschis portile

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Cel mai cunoscut eveniment agricol din Romania, Indagra, se deschide miercuri la Romexpo si poate fi vizitat pana duminica, 30 octombrie.

In paralel, va avea loc si Indagra Food – targul international pentru industria alimentara, la care sunt asteptate peste 412 de firme expozante.

Potrivit organizatorilor, ambele evenimente se desfasoara sub Inaltul Patronaj al Presedintelui Romaniei.

Citeste si: Pretul ingrasamintelor scade, dupa ce fermierii au refuzat sa le mai cumpere

Deschise pe o suprafata de 29.000 mp, Indagra si Indagra Food 2022 inregistreaza un grad de internationalizare de 29%, cu firme din Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Coreea de Sud, Danemarca, Franta, Germania, Grecia, Italia, Moldova, Olanda, Polonia, Serbia, Spania, Suedia, SUA, Turcia, Ungaria si Vietnam.

Indagra promoveaza productia sustenabila a culturilor si prezinta tehnologiile care asigura un consum redus de energie si de combustibil.

De asemenea, la Indagra Food 2022 vor fi prezenti producatori, distribuitori si importatori de echipamente si tehnologii pentru industria carnii, dar si reprezentanti din domeniul panificatiei, industrializarii legumelor si fructelor, prelucrarii pestelui si laptelui.

Programul de vizitare al celor doua targuri este urmatorul: in perioada 26 – 29 octombrie, in intervalul orar 9:00 – 18:00, iar pe 30 octombrie, intre orele 9:00 -16:00.

Pretul unui bilet de intrare este de 10 lei.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE