INDAGRA 2021: cand va incepe targul

Facebook
Twitter

Targul INDAGRA 2021, organizat de catre ROMEXPO in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, se va desfasura in perioada 27-31 octombrie 2021.

Targul INDAGRA 2021 va avea loc in cadrul centrului expozitional Romexpo – Pavilionul B1, precum si platformele exterioare 1, 2, 4, 10, 11, 12, 13, V5, V6, C1, Aleea Negustorilor.

INDAGRA 2021: noi tehnologii

Expozitia INDAGRA 2021 prezinta cele mai noi tendinte din domeniul agriculturii viticolturii, horticolturii si zootehniei, adresandu-se companiilor de profil din Romania si din strainatate.

INDAGRA 2021 reprezinta oportunitatea de a intalni parteneri de afaceri, clientii actuali si potentiali, lideri de opinie, intr-un cadru necesar dialogului de business si intr-un mediu profesionist.

Prin organizarea INDAGRA 2021, Romexpo si partenerii sai sprijina si promoveaza mediul de afaceri din Romania, sustinand astfel companiile si politicile de dezvoltare ale acestora.

In aceeasi perioada cu INDAGRA 2021, are loc si targul cu tematica complementara  INDAGRA FOOD Targ international pentru industria alimentara.

INDAGRA 2021 este divizat in sectoare stricte, avand o tematica vasta: sisteme irigatii, sere, solarii, material saditor, seminte ingrasaminte, viticultura, silozuri, masini utilaje si echipamente agricole, utilaje si echipamente pentru zootehnie, furaje, nutreturi combinate si cresterea animalelor si pasarilor, laboratoare, echipamente de lucru, aparatura, produse de uz veterinar, finante, consultanta, organisme de certificare, presa de specialitate.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE