INDAGRA 2019: vizitatorii vor putea gusta preparate pescaresti recunoscute international

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

In perioada 30 octombrie – 03 noiembrie 2019, Doripesco va participa la cea de-a XXIV-a editie a celui mai mare si important eveniment agricol din Romania, targul INDAGRA, organizat de catre ROMEXPO in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania.

In aceeasi perioada cu INDAGRA, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo Bucuresti se vor desfasura alte 3 evenimente cu tematici complementare: INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019 – Targ international pentru industria alimentara, EXPO DRINK 2019 – Targ de vinuri, bere si alte bauturi alcoolice si non–alcoolice, dar si PACK SHOW 2019 – Expozitie pentru industria ambalajelor.

La acest eveniment, compania Doripesco va prezenta la standul I49 numeroase specialitati pescaresti din pastrav si crap, dar si produsele certificate si recunoscute la nivel national si international: cele 7 produse pentru care compania detine atestat de produs traditional, acordat de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (Salata de icre de crap, Salata de icre Ardeleneasca, Batog Afumat, Pastrav Ardelenesc condimentat, Pastrav Ardelenesc, Pastrama Pescareasca si Bagheta Doripesco); Novacul Afumat din Tara Barsei, certificat IGP (Indicatie Geografica Protejata) si a carui reteta unica, dar si ingredientele de calitate superioara l-au transformat in unul de top; Salata Traditionala cu Icre de Crap, certificata STG Protejata National (Specialitate Traditionala Garantata Protejata National). Produsul este 100% natural, fara conservanti, o imbinare delicioasa a icrelor de crap si a mixului icrelor de peste de apa dulce.

In prezent, compania Doripesco are in derulare proiecte de modernizare si extindere a doua dintre restaurantele sale: cresterea cu 350 de locuri a restaurantului Complexului Turistic Doripesco si cu 200 de locuri a restaurantului Casa Pastravarului. In plus, ne aflam intr-o continua activitate de cercetare – dezvoltare, fiind receptivi la cerintele clientilor nostri. Scopul echipei Doripesco este acela de a incuraja o alimentatie sanatoasa bazata pe consumul de peste, dar si recreerea in natura, turismul PRO Natura.

 

„Doripesco este o afacere de familie dezvoltata cu pasiune si devotament, cu dragoste pentru profesiune si respect pentru natura. Ne-am straduit si am reusit cu succes sa imbinam productia de peste cu turismul de profil (pescuitul sportiv, birdwatchingul). Datorita inceputurilor, cresterea si prelucrarea pestilor reprezinta partea sentimentala a afacerii. In timp, am reusit sa ne extindem aria de activitate a companiei spre alte activitati cum ar fi turismul, imbutelierea apei de izvor, cresterea suinelor (6000 buc), cresterea bovinelor (100 buc vaci Angus), constructiile si productia de betoane.” (Dorin Crizbasan – Director General)

Compania Doripesco detine in portofoliul sau peste 50 de produse pescaresti, grupate pe mai multe categorii: produse tartinabile, produse din peste afumat, specialitati pescaresti, dar si produse congelate. Doripesco este furnizor national in cele peste 100 magazine Kaufland. In afara de reteaua nationala Kaufland, produsele Doripesco se pot gasi in: Carrefour, Metro, Selgros, Profi, Grupul Rewe (Penny), iar in Auchan, Cora si Mega Image se gasesc sub marca proprie (Mega Image: Gusturi Romanesti, Cora: Traditia Gustului, Auchan: marca proprie Auchan).

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE