INDAGRA 2017

INDAGRA 2019: APIA va vorbi despre schemele de plata prin care se pot accesa fonduri europene

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca va participa, in perioada 30 octombrie – 3 noiembrie 2019, la cea de-a XXIV-a editie a Targului international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei – INDAGRA 2019 (platforma 5, vis a vis de sala Eminescu).

Agentia va prezenta celor interesati materiale de informare cu privire la schemele/ masurile de plata pe care le gestioneaza din fonduri europene si de la bugetul national.

Totodata, mentionam ca vineri, 1 noiembrie 2019, Directorul General Adrian PINTEA va sustine prezentarea cu tema Sprijinul financiar acordat fermierilor de catre Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura prin masurile gestionate din PNDR in cadrul conferintei „Politica Agricola Comuna – in sprijinul satului romanesc”. Evenimentul este organizat de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale prin Reteaua Nationala de Dezvoltare Rurala (RNDR) si se va desfasura in Complexul Expozitional ROMEXPO, sala Eminescu, incepand cu ora 09:00.

Targul International INDAGRA este cel mai mare si important eveniment agricol din Romania fiind organizat de catre ROMEXPO in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE