INDAGRA 2014. Utilaje agricole pe credit cu dobândă zero

Facebook
Twitter

Pentru a facilita accesul tuturor fermierilor la echipamente agricole moderne, Maschio Gaspardo a dezvoltat parteneriate importante cu instituții bancare, prin intermediul cărora producătorii agricoli pot achiziționa utilaje agricole pe credit , cu dobândă zero.

Beneficiarii vizați sunt fermierii mici și mijlocii, care întâmpină dificultăți în accesarea creditelor agricole pentru achiziționarea de utilaje agricole. Astfel, producătorul, care deține și o unitate în România, derulează două campanii de finanțare a clientului final prin leasing, cu dobândă subvenționată, în parteneriat cu Unicredit Leasing și VB Leasing.

Prin „Campania 0%”, dezvoltată în parteneriat cu Unicredit Leasing, fermierii trebuie să dispună de un avans 20% (fix), durata contractului de finanțare este de 24 luni, ratele se plătesc în noiembrie și august, iar utilajele care pot fi achiziționate cu dobândă subvenționată sunt semănătorile MTR, semănătorile SP, scarificatoare, grape cu discuri, cultivatoare și combinatoare.

Prin „Campania 1,99%”, dezvoltată în parteneriat cu Unicredit Leasing și VB Leasing, fermierii plătesc un avans cuprins între 10 și 50%, calculat în funcție de analiza financiară a clientului, perioada de creditare este de 15 luni, ratele se plătesc în august și noiembrie. Prin această linie de finanțare se pot achiziționa toate utilajele Maschio Gaspardo Unigreen Feraboli. În această campanie sunt incluse și utilaje mai costisitoare, ca Uragano sau remorcile Visini.

Până acum, 45 de fermieri au beneficiat deja de aceste campanii.

„Secretul succesului nostru în cei 11 ani de prezență în România este că ne-am construit strategia de business pornind de la nevoile fermierilor români, de la potențialul uman și de la tehnologie, cercetare și dezvoltare. Noutățile pe care vi le prezentăm astăzi sunt parte din acest model de dezvoltare: noi utilaje adaptate nevoilor tuturor fermierilor din România, indiferent de suprafața lucrată; soluții de finanțare în leasing, cu dobândă subvenționată, pentru agricultorii care doresc să-și modernizeze ferma”, a declarat Mirco Maschio, administratorul companiei, la deschiderea oficială a standului Maschio Gaspardo România, din cadrul INDAGRA 2014.

Cu această ocazie a fost prezentat noul director comercial al Maschio Gaspardo România, Paolo Rocchi, care s-a alăturat echipei de management a companiei în luna octombrie a acestui an.

Pe durata celor 5 zile în care se desfășoară târgul internațional INDAGRA, fermierii și partenerii sunt invitați să viziteze standul pentru a afla ultimele noutăți aduse de Maschio Gaspardo pe piața din România. În prima zi, standul a fost vizitat de  Daniel Constantin, Viceprim-ministru, Ministru Agriculturii și Dezvoltării Rurale și de Han Changfu, Ministrul Agriculturii din China, dar și de zeci de agricultori și parteneri.

Pe perioada târgului, vizitatorii vor găsi la standul Maschio Gaspardo peste 30 de utilaje agricole produse în cadrul Grupului. Printre acestea, sunt expuse cele patru noi utilaje, lansate pe piața din România cu ocazia târgului: semănătoarea MTR, semănătoarea SP și două remorci din gama VISINI.

Semănătoarea MTR pentru plante prășitoare este construită astfel încât să poată fi utilizată eficient și pe terenuri neprelucrate sau denivelate, beneficiind de stabilitate crescută și rezistență la presiune. Semănătoarea SP pentru plante prășitoare este proiectată pentru plantarea de precizie pe terenuri prelucrate în mod tradițional, fiind ideală pentru fermierii mici și mijlocii pentru că oferă aceeași calitate ca MTR, dar la un preț mult mai accesibil. Remorcile industriale din gama VISINI dintre care o remorcă cu trei axe și o remorcă cu două axe expuse la Indagra au intrat în gama de utilaje a Grupului Maschio anul acesta, completând gama cu singurul tip de produs care lipsea.

Pe durata INDAGRA 2014, Maschio Gaspardo România pune la dispoziția fermierilor și partenerilor care vizitează standul un birou de consiliere financiară și tehnică, unde cei interesați pot obține informații specifice despre avantajele și specificațiile utilajelor dar și despre soluțiile de finanțare leasing, cu dobândă subvenționată la care pot apela pentru achiziționarea de noi utilaje agricole. Astfel, pe baza nevoilor fiecăruia, reprezentanții Maschio Gaspardo România îi vor putea spriji să ia cele mai potrivite decizii de investiții pentru dezvoltarea sustenabilă a afacerii lor.

Maschio Gaspardo România este unul dintre ultimii producători de utilaje agricole din România.  Compania a demarat anul acesta un proiect de investiții, care vizează  creșterea capacității de producție prin extinderea fabricii de la Chișineu Criș.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE