INDAGRA 2014. Târgul internațional de produse și echipamente pentru agricultură, horticultură, viticultură și zootehnie

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

INDAGRA 2014, cel mai mare și important eveniment agricol din România,  este organizat de ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comert și Industrie din România, sub patronajul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Cea de-a XIX-a ediție a târgului INDAGRA 2014 se va desfășura în perioada 29 octombrie – 2 noiembrie 2014, în cadrul Centrului Expozițional Romexpo, ocupând 8 pavilioane (C1, C2, C3, C4, C5, C6, D2, E2) și toate platformele exterioare.

INDAGRA 2014 este cel mai mare târg de profil din România, având ca scop promovarea agriculturii din țara noastră, potențialului zootehnic autohton, produselor tradiționale Bio și a soiurilor de vinuri românești recunoscute internațional.

Începand cu anul 2007, târgul INDAGRA a fost inclus în rândul manifestărilor agreate de Asociația Globală a Industriei de Târguri – UFI, cel mai înalt for al industriei expoziționale mondiale. De asemenea, tot din anul 2007, ROMEXPO S.A., prin INDAGRA, este membru în Asociația Organizatorilor de Târguri Agricole din Europa – EURASCO.

În aceeași perioadă cu INDAGRA 2014, în cadrul Centrului Expozițional Romexpo se vor desfășura alte 4 evenimente cu tematici complementare: INDAGRA FOOD – Târg internațional pentru industria alimentară, ALL PACK – Expoziție internațională pentru ambalaje, materiale, mașini și echipamente specifice, EXPO DRINK & WINE – Târg de vinuri, băuturi alcoolice si non-alcoolice și AUTOEXPOTEHNICA – Expoziție internațională de componente și accesorii auto.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE