septembrie 29, 2020

Festivalul Internațional al Viei și Vinului „Bachus 2014”, sărbătoarea viticultorilor vrânceni

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

În perioada 23-26 octombrie 2014, va avea loc cea de-a XXII-a ediție a Festivalului Internațional al Viei și Vinului „Bachus”.

Evenimentul îi serbează pe cei care trăiesc din munca viței de vie, pe cei care an de an duc faima Județului Vrancea în lume cu vinurile de calitate pe care le produc și care câștigă medalii internaționale la cele mai prestigioase concursuri.

„Bachus 2014” debutează pe 23 octombrie în cadrul unui eveniment tradițional desprins din legende, cu snoavele lui Bachus și focul lui Sumedru. Seara zilei de 23 octombrie va fi prilej de bucurie și voie bună căci pe scena din Piața Unirii din Focșani vor urca vrâncenii de la Provincialii și Elena Gheorghe.

Pe 24 octombrie, „Bachus 2014” va continua cu o lecție de gastronomie, susținută de cunoscutul chef Horia Vârlan. Acesta va juriza și concursul de gastronomie „Bucătarul de Aur” și va decerna prestigiosul trofeu omonim, celui mai priceput chef din Vrancea. Petrecerea va continua cu muzică de calitate pentru toate gusturile: Andreea Bălan, Mandinga și Voltaj vor cânta pentru voi toți.

Pe 25 octombrie, celebrii comedianți Țociu&Palade vor veni la Focșani pentru a prezenta cea de-a treia seară a Festivalului Internațional al Viei și Vinului „Bachus 2014”, iar pe scenă vor urca Fly Project, Guess Who, dar și vedetele internaționale de la Saragossa Band.

Pe 26 octombrie, vor fi decernate marile medalii de aur ale Concursului Național de Vinuri „Bachus 2014”, iar seara se va încheia cu Paula Seling și Al Bano.

Dacă „Bachus 2014” va începe reconstituind focul tradițional al lui Sumedru, pe 26 octombrie, cea de-a XXII-a ediție a Festivalului Internațional al Viei și Vinului se va încheia cu un superb foc de artificii și un spectacol de lasere și muzică.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE