Fermierii români, beneficiarii alianțelor de pe piața utilajelor agricole

Facebook
Twitter

Raven Industries, lider mondial în domeniul tehnologiilor agricole, şi Kinze Manufacturing, producător de echipamente agricole de top, au semnat un parteneriat în vederea lansării pe piaţă a unui nou model de semănătoare, cu sistem de control multihibrid. 

Acordul de colaborare a fost parafat la finele lunii ianuarie 2014. Ambele companii au în portofoliu branduri premium, reprezentate pe piaţa românească de Biso România. Fermierii români vor fi, astfel, primii din Europa care vor beneficia în acest an de acest utilaj cu un impact major asupra profitabilităţii recoltelor.

„Suntem foarte încântaţi să anunţăm faptul că România este prima ţară din Europa care va beneficia de această colaborare. În urma parteneriatului fructuos pe care îl avem cu Raven Industries de cinci ani de zile, am putut transmite către aceştia nevoia pe care am sesizat-o în rândul fermierilor, de a avea un produs hibrid, care să reunească tehnologia de înaltă performanta oferită de Raven cu semănătoarele produse de Kinze. Preocuparea pe care o avem pentru a ne adapta provocărilor specifice agriculturii s-a tradus în faptul că suntem prima companie din Europa în măsură să le ofere clienţilor săi noile semănătoare cu sistem de control multihibrid”, arată Andreas Feichtlbauer, Director Executiv, BISO România, într-un comunicat.

În vara anului 2013, Raven a lansat pe piaţă prima soluţie de semănat multihibrid, care le permite fermierilor să alterneze în timp real între doi hibrizi. În cadrul parteneriatului, Raven va furniza tehnologia pentru noile semănătoare multihibrid 4900, produse de Kinze. Acestea vor intra în etapa de testare în primăvara anului 2014, fiind vorba despre primul model care va avea această opţiune instalată încă din fabrică.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE