Fermierii moldoveni, reuniti la Conferinta Judeteana de Agricultura de la Botosani

Facebook
Twitter

Seria celor trei Conferinte Judetene de Agricultura a debutat ieri la Botosani si a reunit peste 200 de fermieri din Judetele Botosani si Suceava. 

In cadrul lucrarilor, s-a discutat despre noutati privind aprobarea proiectelor cu finantare europeana, privind acordarea subventiilor in sectorul vegetal si zootehnic, precum si prioritatile legislative pentru 2016 in ceea ce priveste agricultura, si rolul formelor asociative in dezvoltarea fermierilor.

La discutii au participat si Gheorghe SORESCU – Preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Nini SAPUNARU – Presedintele Comisiei pentru Agricultura a Camerei Deputatilor, Costel SOPTICA – Secretarul Comisiei pentru Agricultura a Camerei, Deputatilor, Paul KMEN – Directorul General Adjunct al APIA Bucureşti, Liviu ZAHARIA – Directorul Executiv al APIA Botosani, Cristian DELIBAS – Directorul Executiv al DAJ Botosani, Ionică NECHIFOR – Preşedintele Asociaţiei Moldoovis, precum si Doru ANDRICI – Agroplant Braiesti.

Evenimentului de la Botosani ii urmeaza Conferinta Judeteana de Agricultura Iasi, care va avea loc pe 25 februarie  la Hotel Bellaria, si Conferinta Judeana de Agricultura Neamt, care se va desfasura pe 3 martie la Hanul Ancutei.

 

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE