Fermierii isi pot vinde marfa prin platforma MADR

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Ministerul Agriculturii a lansat o platforma prin care fermierii isi pot vinde mai usor marfa.

Astfel, producatorii agricoli pot publica anunturi pe platforma www.rndr.ro/legume . Deja numerosi fermieri au publicat anunturi de vanzare pe aceasta platforma. Trebuie remarcat si faptul ca preturile nu contin adaosurile care ingrasa samsarii.

Masura vine pe fondul crizei generate de pandemia creata de noul virus chinezesc.

„Este foarte important sa se inteleaga ca aceasta platforma se doreste sa vina in sprijinul producatorilor agricoli din sectorul vegetal, care in aceasta perioada trebuie sa isi continue munca in ferme, in solarii sau in camp. De aceea a fost creata, pentru ca noi, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, sa ii sprijinim in dialogul cu marile lanturi de retail, pentru a gasi solutii ca aceste produse sa ajunga pe masa consumatorilor”, a afirmat ministrul Adrian Oros.

Pentru a putea completa informatiile in portal, producatorii agricoli trebuie sa se autentifice, prin crearea unui cont de utilizator. Dupa completarea datelor, va fi transmis un e-mail de confirmare la adresa electronica indicata de producator. Dupa crearea contului de utilizator se poate trece la completarea anuntului.

 

 

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE