septembrie 23, 2021

Fermierii care se organizeaza in cooperative pot primi un sprijin financiar important. Pana la ce data poate fi accesata masura

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Toti fermierii care decid sa se organizeze intr-o forma asociativa pot beneficia de sprijinul financiar acordat in cea de-a doua sesiune de depunere a proiectelor din cadrul Componentei B – Implementarea activitatilor de cooperare ale Grupurilor de Actiune Locala selectate din cadrul submasurii 19.3 – Pregatirea si implementarea activitatilor de cooperare ale Grupurilor de Actiune Locala – Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020, desfasurata pana la 30 aprilie 2021.

Alocarea disponibila acestei sesiuni, aferenta Componentei B – Implementarea activitatilor de cooperare din cadrul submasurii 19.3, este de 10.310.013 Euro.

Sprijinul poate fi acordat doar cu conditia ca actiunile de cooperare sa contribuie la atingerea obiectivelor Strategiei de Dezvoltare Locala.

Detaliile privind conditiile de eligibilitate si selectie a proiectelor sunt prezentate in Ghidul Solicitantului pentru implementarea activitatilor de cooperare ale Grupurilor de Actiune Locala selectate – Componenta B din cadrul submasurii 19.3, disponibil pe pagina de internet a Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE