Federaţia PRO AGRO a devenit membru în Consiliul de Export al României

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Federaţia Naţională PRO AGRO a devenit membru cu statut de invitat în cadrul Consiliului de Export al României.

Potrivit unui comunicat al Federaţiei PRO AGRO, prin calitatea de membru cu statut de invitat în cadrul Consiliului de Export al României va putea reprezenta interesele legitime ale membrilor săi în cadrul discuțiilor privind promovarea sectorului agroalimentar în contextul programelor de promovare susţinute de către Ministerul Economiei.

Federaţia Naţională PRO AGRO  membru cu statut de invitat în cadrul Consiliului de Export al României

„Considerăm că astăzi sectorul agroalimentar are o reprezentare legitimă la nivelul Ministerului Economiei, putând să îşi susţină interesele tuturor membrilor şi în cadrul Consiliului de Export al României. Mulţumim pe această cale conducerii CE pentru posibilitatea oferită la nivel federativ de a contribui la atingerea obiectivelor strategice naţionale prin implicarea tuturor reprezentanţilor sectorului”, a declarat Alexandru Jurconi, preşedintele PRO AGRO.

Atribuţiile executive în cadrul Consiliului de Export al României vor fi legate de promovarea produselor agroalimentare și vor fi exercitate de Asociaţia pentru Promovarea Alimentului Românesc – APAR, membră a Federaţiei şi mandatată pentru acţiunile de promovare în cadrul FN PRO AGRO, a mai adăugat Alexandru Jurconi, preşedintele PRO AGRO

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE