Ești producător de legume-fructe? Află cum poți deveni furnizor Carrefour România

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Producătorii români de legume-fructe sunt așteptați, în perioada 7-13 august, în oricare hipermarket Carrefour din țară pentru a deveni parteneri și furnizori ai lanțului de magazine, potrivit unui comunicat al companiei.

Standurile speciale, dedicate producătorilor autohtoni de legume-fructe, vor fi amplasate la intrarea hipermarketurilor, în intervalul orar 8,00-22,00.

Totodată, cei care nu pot ajunge în magazinele Carrefour în perioada 7-13 august, se pot înscrie și online, prin completarea unui formular disponibil pe site-ul www.carrefour.ro.

Carrefour Romania precizează că scopul este listarea rapidă a cât mai multor producători români de legume-fructe.

 „Dorim să colaborăm cu cât mai mulți producători români, oricât de mari sau mici mici ar fi. Extinderea ofertei de produse românești și sprijinirea furnizorilor autohtoni sunt parte din angajamentul nostru pe termen lung. Prin acest program, dorim să încurajăm dezvoltarea pieței românești, să susținem economia locală și să le oferim clienților noștri acces la o ofertă cât mai diversificată de produse, la un preț accesibil și, implicit, mai multe locuri de muncă, a declarat Andreea Mihai, director Marketing al Carrefour România.

La nivel național, Carrefour România colaborează cu peste 1.500 de furnizori români și dezvoltă programe care contribuie la consolidarea afacerilor autohtone și la generarea de noi locuri de muncă.

De asemenea, Carrefour România menționează că are parteneriate de durată cu producători români de legume-fructe precum familia Ghiță din comuna Slobozia Moara, județul Dâmbovița, Hagiu Marin din comuna Adunații Copăceni, județul Giurgiu sau familia Toader din comuna Brezoaele, județul Dâmbovița.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. În România, Grupul Carrefour numără 155 de magazine dintre care 25 hipermarketuri ‘Carrefour’, 79 supermarketuri ‘Market’, 44 magazine de proximitate ‘Express’, 6 magazine de proximitate ‘Contact’ și un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE