Dumitru Băiculescu, noul președinte al ANSVSA

Facebook
Twitter

Primul-ministru Victor Ponta, prin decizie, a numit în funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, cu rang de secretar de stat, pe Dumitru Băiculescu.

Dumitru Băiculescu este de profesie medic veterinar cu o vechime de peste 30 de ani în domeniu. El a fost numit anul trecut director general executiv al Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor din Buzău.

Presa locală din Buzău a scris că, în plan politic, Dumitru Băiculescu este un apropiat al deputatului PSD Marian Ghiveciu, membru al Comisiei pentru agricultură din Parlamentul României.

Atribuțiile președintelui ANSVSA au fost preluate la 1 decembrie 2014 de vicepreședintele ANSVSA, Csutak Nagy Laszlo, după eliberarea, la cerere, din funcția de președinte cu rang de secretar de stat a lui Vladimir Mănăstireanu, care, în prezent, este liderul grupului Calitatea şi Siguranţa Alimentului, în cadrul ARC. Din această poziţie, Vladimir Mănăstireanu coordonează activitatea asociaţiei la nivel național și european.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE