Dorin Enache Valter a fost demis la numai o zi de la numirea in functia de presedinte ANSVSA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Dorin Valter Enache, care luni a fost numit la conducerea ANSVSA, dupa schimbarea din functie a lui Dumitru Baiculescu, va fi demis, in conditiile in care in octombrie 2014, cand era la conducerea DSVSA Brasov, ANI a constatat ca era in conflict de interese, informeaza Mediafax.

UPDATE: Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a declarat, marti, pentru Mediafax, ca Dorin Valter Enache este schimbat din functia de presedinte al Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) deşi „este un profesionist desavarsit”, potrivit sursei citate. In 3 octombrie 2014, Agentia Nationala de Integritate a constatat ca Dorin Valter Enache a fost in conflict de interese in perioada in care a fost director executiv al Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Brasov.

Tot printr-o decizie a premierului, Dumitru Baiculescu a fost eliberat din functia de presedinte al ANSVSA.

Medicul veterinar Dorin Enache a fost director executiv al DSVSA Brasov timp de 9 ani, potrivit CV-ului sau.

Dorin Enache este absolvent al Universitatii „Lucian Blaga” din Sibiu, Facultatea de Drept, precum si absolvent al Facultatii de Medicina Veterinara Bucuresti (U.S.A.M.V.), in cadrul careia a obtinut titlul de Doctor in Medicina Veterinara.

FOTO: newsbv.ro

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE