Daniel Constantin, despre Traian Băsescu: Dacă mi-ar fi cerut sfatul, i-aș fi recomandat să investească în agricultură

Facebook
Twitter

Ministerul Agriculturii, Daniel Constantin, i-ar fi recomandat și președintelui Traian Băsescu să investească în agricultură.

Sfatul ministrului este adresat tuturor celor care dispun de fonduri, mai ales că agricultura beneficiază de un buget mult mai mare alocat de Comisia Europeană, față de alte sectoare.

„Am reușit pentru prima dată, după 20 de ani, să avem balanța cu produse agroalimentare pe pozitiv, adică să reușim să exportăm mai mult decât importăm. Aș vrea să vă dau un sfat și dumneavoastră și telespectatorilor: investiți în agricultură, este domeniul care are cea mai importantă sursă de finanțare din fonduri europene”, a declarat ministrul Agriculturii, la Realitatea TV.

Fiica președintelui Traian Băsescu a achiziționat un teren agricol în comuna Nana, cu credit luat de la Cec Bank. Tranzacția a făcut obiectul unei investigații a unei comisii de specialitate din Parlament, precum și a unui control efectuat de Corpul de Control al prim-ministrului. În urma sesizării transmise de acesta, procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au început recent urmărirea penală pentru săvârșirea infracțiunilor de conflict de interese, abuz în serviciu, fals material în înscrisuri oficiale și fals în înscrisuri sub semnatură privată în legătură cu reconstituirea dreptului de proprietate și arendarea unor terenuri de pe raza comunei Nana, județul Călărași.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE