ANSVSA

Dana Tanase este noul director executiv al Asociatiei Romane a Carnii

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Asociatia Romana a Carnii (ARC) anunta in cadrul unui comunicat ca incepand din aceasta luna functia de director executiv a fost preluata de Dr. Dana Tanase, fost director ANSVSA.

„Asociatia Romana a Carnii va informeaza ca incepand cu data de 08.09.2016, functia de director executiv a fost preluata de doamna Dr. Dana Tanase. Aceasta survine in urma retragerii domnului Vladimir Manastireanu din functia de director executiv, urmare a preluarii altor sarcini”, se noteaza in comunicatul ARC.

Dana Tanase a fost director al Directiei de Siguranta Alimentelor de Origine Animala din cadrul ANSVSA.

De profesie medic veterinar, Dana Tanase este absolventa a Facultatii de Medicina Veterinara Bucuresti. Activitatea profesionala a inceput-o la Complexul de Crestere a Suinelor din Giurgiu, continuand la Institutul Pasteur Bucuresti. In anul 1991 a fost cooptata in echipa Directiei de Igiena de la nivel central.

Vladimir Manastireanu ocupa in continuare functia vicepresedinte in cadrul Grupului Cris-Tim. Vladimir Manastireanu a fost deputat in legislatura 2004-2008 si a detinut functia de presedinte al Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentara din iunie 2013 pana in noiembrie 2014, ocupand mai multe functii in cadrul ANSVSA inca din mai 2012. Vladimir Manastireanu s-a alaturat Asociatiei Romane a Carnii in decembrie 2014.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE