Daea doneaza 1.000 perechi de ciorapi de lana persoanelor varstnice din centrele de ingrijire

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Petre Daea, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, va dona astazi, 21 decembrie 2017, peste 1000 de perechi de ciorapi de lana unor centre pentru ingrijire a persoanelor varstnice din judetele Calarasi, Giurgiu si Ialomita.

In spiritul sarbatorilor de iarna, ministrul impreuna cu angajatii din MADR au achizitionat, din mai multe judete ale tarii (Sibiu, Bistrita-Nasaud, Maramures) sosete de lana crosetate manual. Prin acest demers, ministrul isi doreste sa le faca o mica bucurie in prag de Craciun, persoanelor varstnice aflate in centrele de ingrijire de la Oncesti (GR), Ciocanesti (CL), Slobozia, Balaciu (IL).

Aceasta actiune face parte din Campania “Alege oaia!” si are ca scop incurajarea si promovarea micilor producatori locali.

Miercuri, un consilier al ministrului a venit la Sibiu pentru ridicarea comenzii facuta de Daea. Cand s-a aflat la Sibiu pentru promovarea campaniei ,,Alege Oaia’’, Daea a cumparat din targ o pereche de ciorapi si o vesta de lana. Multumit de calitatea produselor, ministrul a rugat-o pe vanzatoare sa-i pregateasca mai multe perechi de ciorapi, noteaza Mediafax.

,,Consilierul ministrului Agriculturii, Ionut Diaconeasa, impreuna cu prefectul Sibiului, Adela Muntean, au fost, astazi (miercuri – n.r.), oaspetii unor doamne speciale din Tilisca. Cei doi oficiali au fost mesagerii ministrului Petre Daea si ai angajatilor din Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, care au comandat sute de perechi de ciorapi de lana. Dupa ce, luna trecuta, ministrul Petre Daea a cumparat o pereche de sosete din Piata Taraneasca de la Sala Transilvania Sibiu, colectivul ministerului a decis sa cumpere ciorapi de lana pentru a-i dona unor camine de batrani”, au transmis reprezentantii Prefecturii Sibiu.

Vanzatoarele din Tilisca au finalizat pana acum 680 perechi de ciorapi de lana, ciorapi ce vor fi donati persoanelor varstnice din centrele de ingrijire din Giurgiu, Calarasi si Ialomita, chiar inainte de Craciun.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE