Crema industriei alimentare, la Târgul Internaţional de Industrie Alimentară ”Alimentaria 2014”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

România va fi reprezentată de 20 de firme din domeniul industriei alimentare la prima manifestare expoziţională a sectorului din acest an, Târgul Internaţional de Industrie Alimentară ”Alimentaria 2014”.

În cadrul târgului ”Alimentaria 2014”, care are loc la Barcelona, în Spania, în perioada 31 martie – 3 aprilie, firmele româneşti îşi vor expune produsele în două pavilioane expoziţionale însumând 168 de metri pătraţi. Standurile naţionale se vor afla în doua zone de expunere: Intercarn (P5-E43) şi International (P2-E228). Producătorii români participă la târgul ”Alimentaria 2014” cu produse din carne, produse de panificaţie, patiserie şi dulciuri, apă minerală. Firmele participante sunt Caroli, Cristim, Agricola, Kosarom, Aaylex, Sergiana, Scandia, Vascar, Elit, Mariflor, Andromi, Inorogul, Unicom, Boromir, Pambac, Natural, European Drinks, European Food, Tip-Top şi Kaola.

La ediţia din 2012 a târgului ”Alimentaria 2014”, România a participat cu 42 de companii, reunite sub pavilion naţional.

Organizatorii ”Alimentaria 2014” au atras anul acesta comercianți din întreaga lume, în special din Asia, Statele Unite şi America Latină, precum şi din Europa, astfel încât cele peste 3.800 de companii participante să poată beneficia de o creştere a oportunităţilor de export. La ”Alimentaria 2014” sunt prezenți participanți din peste 50 de state.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE