Cooperativa Tara Mea reziliaza contractele cu firmele austriece

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Cooperativa Tara Mea a inceput rezilierea contractelor cu firmele austriece, inclusiv conturi bancare, banci, alimentarea cu combustibil, anunta reprezentantii organizatiei.

Potrivit unui comunicat al organizatiei, toti angajatii si partenerii au declarat ca sunt alaturi de Romania si ca vor duplica acest demers in companiile si familiile lor.

“Ne pare rau pentru unii dintre furnizori, dar este momentul sa ne aparam tara si sa o punem mai presus de interesele financiare imediate, precum si de mofturile de foste imperii.

Citeste si: ANSVSA: 61 de focare de pesta porcina in Romania

Respectul pentru Romania valoreaza mai mult pentru mine, astazi, decat cifra de afaceri”, a declarat Florin Burculescu, presedinte Cooperativa Tara Mea.

Cooperativa Tara Mea este cea mai mare cooperativa agricola din Romania si singura cooperativa integrata, cu activitati de la cultivarea legumelor si cresterea animalelor pana la productia de lactate, conserve, mezeluri si produse de bacanie, 100% romanesti.

Cu peste 10.000 de fermieri membri, produsele Tara Mea sunt disponibile pe piata de peste 12 ani.

Consiliul Justitie si Afaceri Interne a respins saptamana trecuta aderarea Bulgariei si Romaniei la spatiul Schengen, doua voturi fiind impotriva, in conditiile in care era nevoie de unanimitate.

Dintre cele 27 de tari membre UE, Austria si Olanda au votat impotriva, cea din urma mentionand ca se opune doar aderarii Bulgariei.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE